"Kumbimi i Zemres Came"

Instituti i Studimeve për Camerine ne bashkepunim me Ansamblin Kombetar te Kengeve dhe Valleve Popullore organizojne aktivitetin kulturor "Kumbimi i Zemres Came" Te ftuar per te performuar perlat e muzikes dhe valleve came jane artistet e nderuar te Ansamblin Kombetar te Kengeve dhe Valleve Popullore si dhe artistet me te njohur te kenges dhe artit ne Shqiperi. Ky aktivitet do zhvillohet ne sallen e Teatrit Kombetar te Operas dhe Baletit ne Tirane me date 27 Maj, ora 19:00. Ju ftojme te gjitheve te merrni pjese ne kete eveniment te madh kulturor te kultures came dhe asaj mbare kombetare.